Respect Cleaning

Een hygiënisch schone, veilige en gezonde werkomgeving. Voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie een dagelijks terugkerend fenomeen. U kiest voor een samenwerking met Respect Cleaning als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw zorgen op het gebied van schone productie- en bedrijfsruimtes weg neemt. Toegespitst op de schoonmaak van productieruimtes en kantoren van voedselproducenten.

Onze gekwalificeerde medewerkers maken uw productieruimte dagelijks schoon. Natuurlijk volgens alle strenge normen en geldende regel- en wetgeving. Met Respect voor mens en milieu.

Ons bedrijf biedt haar jarenlange expertise in de voedings- en levensmiddelenindustrie al aan sinds 2003!

Dagelijks staan onze 200 medewerkers klaar voor schoonmaakwerkzaamheden in de voedingsmiddelenindustrie. Gevestigd in Utrecht, met een grote diversiteit aan klanten in heel Nederland. Van bedrijven in de kaas-productie tot vleeswerking en slachterijen maar bijvoorbeeld ook producenten van hapjes en maaltijden.

Vandaar onze naam

Wij vinden het belangrijk nog even te benoemen dat onze bedrijfsnaam niet voor niets Respect Cleaning is. In onze hele bedrijfsvoering komt Respect terug. Respect voor u en Respect voor onze mensen en het milieu. En Cleaning staat natuurlijk voor datgene waar we goed in zijn: een hygiënisch schone en veilige werkomgeving voor alle bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

Onze missie en visie

Respect Cleaning Services merkte dat producenten meer willen dan een schoonmaakploeg over de vloer. Vanzelfsprekend moet de werkomgeving na het sluiten van de productielijnen weer brandschoon worden. Daar zorgen wij voor. Binnen een paar uur ziet de ruimte er weer smetteloos uit. Waar productieruimtes meestal voor 95 procent schoon zijn, gaan wij voor de volle 100 procent.

Maar een optimale hygiëne draait om veel meer. Bij Respect Cleaning Services luisteren we naar de klant en denken we mee over hygiënevraagstukken. We kijken naar manieren om de kosten te verlagen en gaan samen met u op zoek naar mogelijke pijnpunten. We luisteren naar onze eigen medewerkers, die we met respect behandelen en van wie we de ideeën serieus nemen. Door onze oplettendheid hebben we geregeld bij een voedselproducent positieve ontdekkingen kunnen doen.

Wekelijks hebben we overleg met onze klanten om het schoonmaakproces te verfijnen, de doelmatigheid te verhogen en te kunnen voldoen aan hun wensen. Service staat bij ons op de eerste plaats en heeft maar één doel: mensen blij maken.

Respect Cleaning

Atoomweg 478
3542 AB Utrecht

Telefoonnummer 0346 - 576267

E-mailadres info@respect-cleaning.nl